Perspective Magazin

Legfrissebb számunkban az elektronikus kereskedelem szerteágazó lehetőségeit igyekeztünk feltérképezni hazai és nemzetközi példákkal egyaránt.

A külső személő felé mutatott kép nem csupán egy vezető, de egy vállalat életében is nagy jelentőséggel bír. Ezt a számunkat ezért a personal és corporate branding köré építettük fel.

Biztonságunk az egészségünk mellett az egyik legdrágább kincsünk manapság, ezért jelen mellékletünkben minden oldalról megvizsgáljuk, mit tehetünk, hogy szeretteinket, kollégáinkat, adatainkat és saját magunkat a lehető legnagyobb biztonságban tudhassuk.

Idei második számunk oldalain a startup világ csodáiba szeretnénk egy kicsit mélyebb bepillantást nyújtani. Ehhez a hazai startup éra ismertebb képviselőit és a kormanyzati oldalt is megszólaltatjuk és bemutatunk pár érdekes terméket, szolgáltatást a területről.

Márciusi számunkban az intelligens város témakörét vizsgáljuk meg. Így a gazdaságot, a környezetet, a lakosságot, a kormányzatot, a közlekedést és a városi életmódot járjuk körbe úgy, hogy közben ragaszkodunk ahhoz az elképzelésünkhöz, hogy közösen egy élhetőbb, fenntarthatóbb világot tudunk teremteni.

Decemberi számunkban az értékesítés került fókuszba, a kifogás kezeléstől az értékesítés támogatásig számos témát vettünk górcső alá. De természetesen nem maradhatnak el a technológiai újdonságok sem, olvasóink betekintést nyerhetnek az okosvárosok világába és talán egy picit a jövőbe is.

Őszi angol nyelvű számunk az ITU World Telecom ’15 konferencia és kiállítás hivatalos magazinja lett.

Őszi számunkban a marketinget próbáljuk meg kicsit közelebb hozni olvasóinkhoz. Szó lesz benne többek közt a neuromarketingről és a tartalommarketingről is. De nem maradhatnak ki a már megszokott technológia központú témák sem.

Perspective 2015. 07.

Nyári számunk a vállalati pénzügyek kezelésében nyújt egy kis segítséget a vezetők, pénzügyi szakemberek részére.

Angol nyevű különszámunk az ITU genfi jubileumi konferenciájánan hivatalos kiadványa is lett

A biztonság egy vállalat életében legalább olyan fontos, mint a magánszférában. Erről is szólt 2015 áprilisi számunk.

Az állandó rendelkezésre állás nem csupán egy szerverterem esetében elengedhetetlen. Megnéztük, milyen iparágak igénylik még ezt a szolgáltatást.

Magazinunk első ANGOL nyelvű száma online is elérhető az érdeklődők számára, amelyet az alábbi képre kattintva tudnak átlapozni.

Az energiaéhség az egyik legnagyobb újkori probléma. Az erőforrások pazarló használata a másik. Hogyan segíthetnénk ezen?

A felhőalapú technológiák energiát, emberi erőforrást és pénzt spórolhatnak egy cég számára. És még mi mindent?