Karácsonyi ajándék online segítséggel

Milyen jó lenne, ha csupán egy varázspálca suhintásával olyan karácsonyi ajándékot tudnánk vásárolni szeretteinknek, ami nem üríti ki pénztárcánkat. Emellett igazi meglepetést okoz az ajándékozottnak, és megfelel a célszemély igényeinek, tényleg hasznos és nem porosodik a polcon. Ezeknek a néha egymásnak ellentmondó kritériumoknak megfelelő ajándék kiválasztásában nyújt segítséget a frissen induló www.ajandekvarazslo.hu, ahol a „digitális mágus” ad friss, meglepő ötleteket.

Ez a digitális mágus nem más, mint a weboldal működését biztosító szoftver, a varázspálca szerepét pedig az egérkattintás tölti be. A weboldalon Big Data elemzésekből származó preferencia-adatbázis alapján, hat kérdés megválaszolása után kapunk ajándékötleteket. Ez nagyban leegyszerűsíti a folyamatot és az így vásárolt ajándékok biztos tetszenek majd a megajándékozottnak.

Haszontalan karácsonyi ajándékok tömkelege

A KutatóCentrum 2016 őszén végzett felméréséből kiderült, hogy a top 3 ajándékozási alkalom a születésnap (95 százalék), a karácsony (89 százalék) és a névnap (77 százalék). A nők nagyobb arányban kapnak ajándékot, mint a férfiak.

Az viszont eléggé lehangoló, hogy a válaszadók kétharmadával (68 százalék) fordult már elő, hogy olyan ajándékkal lepték meg, melynek nem tudta hasznát venni. A nők körében nagyobb arányban vannak olyanok, akik férfiaktól kapták haszontalan ajándékukat. Ez sincs véletlenül, hiszen a kutatás azt is feltárta, hogy tíz férfiből négy nem áldoz néhány óránál többet az ajándék kiválasztására, míg a nők harmada heteket gondolkodik a megfelelő meglepetésen.

ajandékvarázslóPár óra és meg is vagyunk

Az ajándék kiválasztására szánt időt drasztikusan lerövidíti az www.ajandekvarazslo.hu weboldal. A tapasztalatok azt mutatják, hogy 1-2 órán belül megvan az ideális ajándék. Az egyik kérdés a rendelkezésünkre álló összegről szól, így biztos, hogy pénztárcánkra szabott személyes ajándékra lelünk.

A digitális mágus, vagyis a weboldal működése mögött álló mesterséges intelligencia öntanuló – ismerteti a rendszert kifejlesztő cég, a Nuvu Kft. ügyvezető igazgatója, Tóth Ferenc. Ez azt jelenti, hogy minél többen használják, annál jobb eredményeket generál a rendszer.

Ötlet a varázslótól

A weboldal egy helyen jeleníti meg az összes javaslatot, így elfelejthetjük a párhuzamos böngészőablakok közötti váltogatást a termékek összehasonlításakor. – A lényeg, hogy itt nem kell tudnod, mit keresel, az ötleteket a varázsló adja. A hosszas válogatás helyett hatékonyan, rövid időn belül meglesz az ideális ajándék – fejezte be Tóth Ferenc.

 

Kategóriák: Életérzés

Tagek: ,,,